X Zoeken
 
L e Learning

Welkom bij ons cursusoverzicht 2019

 

boek
deze
workshop

Kennismakingsdag Webecos en/of Dr. Tadlea

Voor iedereen die een eerste kennismaking wil met het merk Webecos. Webecos is al ruim 50 jaar een puur Nederlands ‘cosmeceutisch’ merk, met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten.
boek
deze
workshop

Praktijkdag WEBECOS

Een vervolgtraining op de kennismakingsdag, waarbij theorie en praktijk van de speciaal-behandelingen aan bod komen.
boek
deze
workshop

WEBECOS Refresh training

U werkt al jaren naar volle tevredenheid met Webecos, maar bent wel toe aan een verfrissende en vernieuwende behandeling voor in uw salon? Kom dan naar onze WEBECOS Refresh training, speciaal voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen van Webecos.
boek
deze
workshop

Kennismakingsdag Dr. Tadlea en/of Webecos

Dr. Tadlea zou je een “luxury performance” merk kunnen noemen. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling.
boek
deze
workshop

Kennismakingsdag THALION

Thalion staat voor “Beauty from the heart of the seaweeds”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheids- en welzijnselixers worden gegenereerd
boek
deze
workshop

Kennismakingsdag UNG

Tijdens deze dag maakt u kennis met het verhaal van UNG, het make-up merk dat helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. UNG is een eigenzinnig merk dat gebaseerd is op de kleurenanalyse volgens de seizoenmethode.
boek
deze
workshop

Ingrediënten

Welke ingrediënten zitten er in een cosmetische product en waarom? Hoe herken ik dat aan de declaratie op de verpakking? Kan je de kwaliteit van een werkstof bepalen aan de hand van de INCI declaratie? Wat is eigenlijk dierproefvrij? Op deze en veel meer vragen krijgt u antwoord tijdens de workshop ingrediëntenleer & cosmetica wetgeving.
boek
deze
workshop

Marketing & Verkoop

Verkopen blijft moeilijk. Tijdens deze cursus leert u als u op een andere wijze de onderwerpen met uw klanten bespreekt, er begrip ontstaat en de aankoop van een product of extra behandeling veel sneller en eenvoudiger tot stand komt.
boek
deze
workshop

Social media en online marketing

Een eendaagse training waarin je zakelijk gezien de vier belangrijkste platforms leert kennen: Google+, Facebook, Instagram en Linkedin.
boek
deze
workshop

Mannen in de salon

In deze training komen de specifieke marketingaspecten aan de orde voor een succesvolle benadering van de mannelijke klant.
boek
deze
workshop

Cadeau inpak workshop

Cadeaus snel en feestelijk inpakken, het is nog niet zo makkelijk! Leer inpakken als een pro! Tijdens onze trainingen leer je de kunst van het inpakken voor iedere feestelijke gelegenheid.
boek
deze
workshop

AHA Real Peel fruitzuren systeem

AHA staat voor Alpha Hydroxy Acids. U maakt kennis met dit systeem, op basis van verschillende (zeer) hoge concentraties fruitzuren en u leert dit in theorie en praktijk toe te passen.
boek
deze
workshop

MiniLift Intense Lifting Program

Mini Lift® is een cosmetische liftende behandeling voor het gelaat met direct zichtbaar resultaat op basis van Aloë Vera.
boek
deze
workshop

Workshop Acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Veel mensen hebben er in meer of mindere mate wel eens last van gehad. Omdat puistjes vooral in het gezicht ontstaan, is het een vervelend huidprobleem.
boek
deze
workshop

Prepare your skin for.....

Met het wisselen van de seizoenen heeft uw klant behoefte aan een check-up van de huid en misschien ook aan andere producten. De huid verandert namelijk ieder seizoen!
boek
deze
workshop

Thalion Essential Beauty

Tijdens deze dag komen de essentials van Thalion aan bod.
boek
deze
workshop

Thalion Ocean Secrets

De Ocean Secrets behandeling van Thalion neemt je mee om de weldaad van de oceaan te ontdekken, een wereld van onvergetelijke gewaarwordingen.
boek
deze
workshop

Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage is een specifieke en intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid.
boek
deze
workshop

Kleurenleer

Kleurenleer is de basis voor iedereen die werkzaam is met kleur!
boek
deze
workshop

Make-up voor de donkere huid

Tijdens deze training leer je · De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid. · Welke kleuren je gebruikt op een getinte of donkere huid
boek
deze
workshop

Driedaagse Visagie Training

Deze driedaagse visagie training is een mooie basis om je make-up skills in de praktijk toe te passen.
boek
deze
workshop

Workshop Smokey eyes

Volg de training Smokey eyes onder leiding van een professionele make-up artist die je de fijne kneepjes van het vak leert.
boek
deze
workshop

Workshop Bruidsmake-up

Tijdens deze workshop gaat u van start met de nieuwe trendkleuren van UNG. Met de nieuwe prachtige kleuren kunt u mooie nieuwe creaties maken.
boek
deze
workshop

Workshop dag make-up + 5 minuten make-up

Tijdens deze workshop leert u de Dagmake-up en 5 minuten make-up goed toepassen. Deze twee toepassingen zijn onmisbaar in de salon
boek
deze
workshop

Cosmetische camouflage

Een volmaakt effen huid is een utopie, elke vrouw heeft hier en daar plekjes die ze zou willen camoufleren.
boek
deze
workshop

Hello Brows

Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte jou uitstraling. Ze geven jou een open blik en kunnen er zelfs zorgen voor een facelift effect.