X Zoeken
 
L e Learning

Make-up voor de donkere huid

Kosten : 250,00 inclusief productenpakket t.w.v. €150,00
 

Tijdens deze training leer je · De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid. · Welke kleuren je gebruikt op een getinte of donkere huid

De meeste make-upproducten zijn vooral gericht op de blanke huid. Dit maakt het voor vrouwen met een getinte of donkere huid moeilijk om de juiste make-up te vinden die geschikt is voor hun huid. Hierdoor is er steeds meer vraag naar producten die geschikt zijn voor de getinte of donkere huid. Aangezien deze doelgroep meestal niet goed geadviseerd wordt, kunnen ze vaak niet de juiste make-upproducten vinden. Hier liggen voor u als professional kansen! Tijdens deze training leert u:

· De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid.
· Welke kleuren u gebruikt op een getinte of donkere huid
· Waar u op moet letten bij een getinte of donkere huid.
· Hoe u deze technieken toepast in de praktijk
· Hoe u de klant adviseert
· Tips and tricks

Na het volgen van deze training heeft u geleerd hoe u een mooie make-up kunt aanbrengen op een getinte of donkere huid en kunt u de klant adviseren. De training bestaat uit zowel een theorie- als een praktijkgedeelte.

Om deze training te kunnen volgen dient u te beschikken over de basiskennis van visagie en een model mee te nemen met een getinte of donkere huidskleur.

Tijdsduur: 10.00 tot 16.00 uur.

Cursusdata

  • Datum later te bepalen