X Zoeken
 

Treatments

Webecos heeft verschillende behandelingen ontwikkeld die onder andere aan bod komen tijdens de cursussen. Voor de behandeling van fijne lijntjes, hydratatie en onzuiverheden, maar ook voor een algemene verbetering van de huidconditie. Tenslotte is dat de manier om de huid ’in shape’ te houden. Niet alleen om je goed te voelen, maar ook om er zolang mogelijk goed uit te zien.

Treatments by elementary skincare

Caviar treatment

Met deze behandeling geeft u uw huid de optimale voeding door het luxe Kaviaarextract, wat rijk is aan vele vitamines en mineralen.

+/- 60 min

Purifying treatment

Onzuiverheden worden tegengegaan door de bron aan te pakken. De herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen van deze behandeling zal de huid doen opknappen.

+/- 45 min

French Paradox treatment

Deze lijn is gebaseerd op het krachtige druivenpitextract, ook wel bekend als ‘Resveratrol’: een krachtig anti-oxidant die huidveroudering tegengaat en de huid gezond houdt!

+/- 60 min

Myox treatment

Bestrijd de eerste zichtbare mimische rimpeltjes met de peptide van de hibiscuszaad: een natuurlijk ‘botox’ effect.

+/- 60 min

Detox treatment

Doordat het detoxificatieproces en het herstelvermogen van de huid worden geactiveerd, krijgt uw huid haar gezonde uitstraling weer terug!

+/- 60 min

Luxury Eye treatment

Met deze luxe, voedende behandeling wordt de kwetsbare huid rondom de ogen even in de watten gelegd en worden lijntjes en rimpeltjes tegengegaan.

+/- 30 min