home

Nieuws

Mineral Peeling Mask

Heeft u ons Mineral Peeling Mask al eens geprobeerd?
Dit product bevat een unieke blend van algen en mineralen. Het bestaat uit vulkanisch, peelend kleipoeder, fijn gedroogd en gemicroniseerd Dode Zee modderpoeder en uit de kleine rode kruidenalg Phymatolithan Calcareum.

Door de mineralen- en sporenelementen heeft het masker een remineraliserende en kalmerende werking op de huid. Het reinigt de huid en absorbeert overtollige vetten en afvalstoffen. Met de zachte exfoliator worden ook de huid gereinigd waardoor de huidstructuur verbetert en een gladder aanzien krijgt.

Deze zuiverende peeling/masker kunt u uitstekend combineren met de producten van de Purifying lijn van Webecos. Het poeder dient gemengd te worden met een emulsie (bijvoorbeeld Vitavocol) OF de Blue Blood gel van Dr. Tadlea om het zuurstof te verdelen over de cellen waardoor celvernieuwing wordt gestimuleerd.
Het product kunt u in een dunne laag aanbrengen op de huid en ca. 15 minuten laten inwerken. Hiervan dient u de het masker de eerste 5 minuten te bewerken met de handen, zoals een peeling. De resterend tijd kan het als een masker haar zuiverende werking uitvoeren. Het masker dient niet in te drogen.
Klik hier om een bestelling te plaatsen.

Dermasalon 30 oktober 2017 te Nijkerk

Kom op maandag 30 oktober naar Dermasalon 2017 en vergroot je dermatologische kennis. Volg diverse workshops en netwerk met andere professionals uit de branche.

Het belooft een inspirerende dag te worden met een veelzijdig programma, gevestigde branche-exposanten en vooraanstaande sprekers uit de dermatologie.
Inhoudelijk bevat dit geaccrediteerde congres interessante onderwerpen zoals; 'Positieve en negatieve effecten van de zon', 'Psoriasis' en 'De rol van het huidmicrobioom bij ziekte en gezondheid' en nog veel meer.

Webecos zal aanwezig zijn als exposant waar u de mogelijkheid heeft om al uw vragen te stellen over en kennis kunt maken met al onze producten, waaronder de nieuwe Reviving Detox lijn en de Purifying Clear Face Control.
Het Dermatologie-congres van het jaar wordt wegens het 20-jarig jubileum van U-Consultancy extra feestelijk afgesloten. Dus mis het niet!
Kijk voor meer informatie en tickets op www.dermasalon.nl


Beauty Awards 2018 - de inschrijvingen zijn geopend!

Twee jaar geleden won Femke Tersteeg de Beauty Award voor de regio Midden Nederland. Femke werkt sinds de start van haar salon tot volle tevredenheid met de producten van Webecos. Lijkt het u ook wat om eens mee te doen met de Beauty Award? De inschrijvingen voor de Beauty Awards 2018 zijn nu geopend.
 


NIEUW: Rever-Essence-1 Anti wrinkle & Resculpting cream

Webecos introduceert een nieuwe 24 hours cream: de Rever-Essence-1 Anti-wrinkle & Resculpting cream.
Deze luxe cream helpt verslapping van de huid te verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te versterken. Het stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur: de belangrijkste verbindingen die een huid jeugdig houden!
De liftende en verstevigende werking vermindert zichtbaar de ontwikkeling van expressielijnen en rimpels en verjongt de gelaatscontouren.
De cream is verkrijgbaar in een potje van 50 ml.

NIEUW: Purifying Clear Face Control

Webecos Purifying Clear Face Control is een heel fijne gel tegen een onzuivere huid. Het werkzame bestanddeel is een actieve, natuurlijke werkstof die op een milde en huidvriendelijke manier  die acne veroorzaken, denk hierbij aan de propioni bacterie.
Daarnaast wordt de hoornlaag dun gehouden door het toegevoegde salicylzuur (1%), zodat de vorming van onzuiverheden en onstekingen sterk verminderd wordt.

Tezamen met de Webecos Purifying Wash Gel zal de huid verbeteren.
De gel is verkrijgbaar in een handige pompflacon met een inhoud van 50 ml.
Gebruik:Reinig de huid 's avonds met de Purifying Wash Gel. Breng vervolgens een dunne laag gel aan en laat gedurende de nacht inwerken. Reinig de huid 's ochtends opnieuw en breng een dagverzorging aan.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@webecos.nl.


Agenda