home

Nieuws

NIEUW: Purifying Clear Face Set

Onlangs heeft Webecos de Purifying Clear Face Control geïntroduceerd.
Dit succes brengt ons op een aanvullend product: De Purifying Dermaceutical Clear Face Gel!
Deze prachtige gel is bedoeld voor overdag, in tegenstelling tot de Clear Face Control die 's nachts wordt geadviseerd. Het helpt de onzuivere huiden met acne op een milde manier te herstellen door middel van een heerlijk frisse substantie.
Hierbij bieden wij u een complete set aan die u voor thuis kunt adviseren, de Purifying Clear Face set. Hieronder volgt een overzicht van deze producten:

  • Purifying Wash Gel 150 ml: Deze zalfachtige wash gel bevat een Tea Tree extract, wat een anti-sceptische en anti-bacteriële werking heeft. Een prettige, intense reiniging met een prachtig resultaat!
  • Purifying Dermaceutical Clear Face Gel 50 ml:Breng deze gel 's ochtends aan op een gereinigde huid. Het toegevoegde Gember extract en Amandelzuur zorgen voor een remmende werking op de bacteriegroei en hebben daarnaast een ontsmettende en ontstekingsremmende werking. Een heerlijke gelstructuur voor de wat vettere huiden!
  • Purifying Clear Face Control 50 ml:Breng deze gel 's avonds aan op een gereinigde huid. Het toegevoegde salicylzuur 1% houdt de hoornlaag dun en reinigt de poriën, terwijl de extracten van de Gingko Biloba Leaf en Ginseng een bacteriedodend, genezend en helend effect hebben. Deze gel werkt specifiek op de bacteriën die acne veroorzaken, denk aan de Propioni bacterie.
    Een intensieve, maar milde nachtverzorging voor de onzuivere huiden met acne!

De hele maand december ontvangt u 10% korting op deze producten wanneer u ze als set afneemt! Uiteraard zijn de producten ook los verkrijgbaar.
Klik hier om een bestelling te plaatsen.

Cursussen voorjaar 2018

Onze cursusplanning vol leuke en leerzame trainingen voor het voorjaarsseizoen van 2018 is bekend! Of u nu een startende Schoonheidsspecialiste bent, uw kennis op wilt frissen of uit wilt breiden op het gebied van productkennis, massages en behandelingen; wij helpen u graag! Klik hier om alle data te bekijken en geef u snel op!

Wist u dat...

...wij vanaf 2018 weer een nieuwe prijslijst hebben? Uiteraard zullen ook alle nieuwe producten en pakketten hierin komen te staan.

...wij 5 december met Sinterklaas vanaf 15:00 uur gesloten zijn? 

...wij tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten zijn? Vanaf 2 januari staan wij weer voor u klaar!

Het Webecos team wenst u alvast heel fijne feestdagen en een prachtige jaarwisseling!