home

Nieuws

 

Beauty Trade Festival 2017
Staat het al in uw agenda? De Beauty beurs voor professionals zal 16, 17 en 18 september plaatsvinden in de jaarbeurs Utrecht en uiteraard zal Webecos hier weer deel van uitmaken.
Proef de sfeer en profiteer van onze beurskorting en aanbiedingen! U kunt ons vinden in Hal 01, standnummer D050.


Reviving Detox
Kent u onze Reviving Detox producten al?
Reviving Detox
werkt op de essentiële kenmerken van de huid, die verantwoordelijk zijn voor het ouderdomsproces. Het beïnvloedt de snelheid en kwaliteit van de groei van de epidermis door proteïnen en enzymen te vermeerderen waardoor de barrière functie en de celsamenhang van de huid verbeterd worden. Doordat het detoxificatieproces en het repairproces worden geactiveerd kan de huid zich sneller herstellen en vernieuwen. Het toegevoegde Belides Perennis extract (madelief)  vermindert ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.
Dit betekent dat de producten uitstekend te gebruiken zijn rondom de zomermaanden om UV-beschadiging te voorkomen en/of te verminderen. Veel mensen komen nu terug van vakantie en de huid smacht naar een goede verzorging!
Het Detox pakket is af te nemen voor een gereduceerde prijs:

- Reviving Detox creamy cleanser 100 ml
- Reviving Detox toner (met spray) 100 ml
- Reviving Detox fluid 50 ml
- Reviving Detox mask 250 ml
- Reviving Detox & Repair moisturizer 50 ml

Neem contact met ons op voor meer informatie! 


Matcha lichaamsverzorging:
Met de zachtheid van de Hawaïaanse Frangipani en ontspannende geur van mango. Deze heerlijke geursensatie zorgt voor een fluweelzachte en verzorgde huid. De Body wash en milk zijn los verkrijgbaar of in een set!


Cursusdata

De maand september gaat alweer bijna van start en dit betekent dat het nieuwe cursusseizoen ingaat.
Of u nu een startende Schoonheidsspecialiste bent, uw kennis op wilt frissen of uit wilt breiden op het gebied van productkennis, massages en behandelingen; wij helpen u graag!
Ga naar www.webecos.nl en kijk welke datum u schikt. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!