home

Product Classes

Hier vindt u alles kennismakingsdagen van alle merken die wij bij Webecos voeren. Alle trainingen zijn alleen door gediplomeerde schoonheidsspecialistes te volgen.

Skin Classes

De unieke werking van de Mini Lift® behandeling is gebaseerd op de gecombineerde werking van Aloë Vera Barbadensis en proteïnen en geeft een onmiddellijk duidelijke zichtbaar resultaat.

Massage & Body Classes

Massages vormen een essentieel onderdeel van een behandeling in de salon. Het is ook een unieke gelegenheid uw klant regelmatig met een nieuwe massagevorm te verrassen, zodat het spannend blijft om uw salon ook te blijven bezoeken.

Make-up Classes

Make-up workshops UNG COSMETICS Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste make-up kleuren te kiezen en weten vaak niet hoe ze make-up moeten aanbrengen. UNG Product training Onderdelen:- Uitleg over alle make up producten-...

Business Classes

U wilt uw salon blijvend laten onderscheiden in een concurrerende markt? Een goede marketingstrategie helpt u daarbij. Tijdens de Webecos Masterclass Marketing wordt u ondergedompeld in de laatste concepten, trends en ontwikkelingen op gebied van marketing.

Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijvingsvoorwaarden

Cursuspakketten

Welke pakketten zijn er samengesteld voor de cursisten?

Nu inschrijven/ annuleren

Aanmelden?